Kontakt: Anjas mobil 073-766 99 13                                                             Sidan ses bäst i upplösning 1280 x 1024

Intro
Välkommen
Nyheter
Kontakt
Hitta hit
Tarot
Hur går det till?
Så började det
Vanliga frågor
Kurser
Butiken
Om Anja
Länkar

 

"Livet är som en kopp te, det ska njutas varmt & färskt, med blandade örter"

 

 

En Tarottolkning hos mig är en kombination av både tarotkort och kanalisering. Det innebär att jag inte enbart tolkar symboliken i korten, utan även får information genom ex bilder, intryck, ord och meningar och av dina anhöriga/vänner, som gått över på andra sidan. Ibland vet du precis vem som kommer på besök, ibland är det någon du just nu inte känner igen. Det blir som det blir.

En sak är dock säker; Det har alltid betydelse vem som dyker upp och vad de säger!

............................................................................................................................................

 

 Symboler och bilder:


Jag börjar med att blanda korten och tona in på dig. Det betyder, enkelt uttryckt, att ratta in sig på din frekvens för att för att få så mycket information som möjligt. Jag vill inte att du berättar något i förväg. Jag ser ofta symboler och händelser. Dessa har alltid betydelse för vem du är och var du står i livet! Det kan även hända att jag får intryck av vad du rent fysiskt bör ge akt på. 
                  

 Kanalisering:


Som kund kommer du sällan ensam och jag berättar vem/vilka av dina "osynliga" vänner du har med dig för stunden och vad de vill ha sagt. Det kan vara allt från anhöriga som gått vidare, till kraftdjur, guider...
Ibland är de otroligt filosofiska, inte sällan väldigt raka på sak, men humor och glädje finns alltid där! Guiderna älskar att ge oss en kick i häcken, om vi behöver det...! Tarot:


Därefter lägger jag en stjärna för ca. ett halvår och vi diskuterar livet med alla glädjeämnen och besvärligheter som ingår! Du får naturligtvis inget veta om döden, däremot skönmålar jag ingenting. Det viktigaste är hur du själv vill ha ditt liv och hur du ska komma dit.

 

Du får (bör!) ställa frågor om det som är viktigt för dig, men kom ihåg: Alla beslut är du fullt kapabel att fatta alldeles själv!

 

 

 

Copyright 2021 Anja Giermann
Senast uppdaterad
2024-04-11 15:25