Kontakt: Anjas mobil 073-766 99 13                                                       Sidan ses bäst med upplösning 1280 x 1024

Intro
Välkommen
Nyheter
Kontakt
Hitta hit
Tarot
Hur går det till?
Så började det
Vanliga frågor
Kurser
Butiken
Om Anja
Länkar

 

Jag tycker om att se livet som ett åtagande, ett arbete som skall utföras väl och ge massor av lärdomar!

 

Dessutom fyllt av överraskningar, ingen tarottolkare i världen ska ta dem ifrån dig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket undrar man över när man besöker någon så konstig, som ett medium. Det är sunt att ställa frågor och att lyssna kritiskt! Här har jag försökt att sammanställa en liten, liten del av de funderingar jag stött på genom åren. Svaren är mina egna personliga och försöker inte spegla de allmänna uppfattningarna bland "såna som mig." 

 

.................................

 

 

 Stämmer det alltid?
Nej, en tarottolkning är sällan rätt till 100%! Det vore nästan en omöjlighet, eftersom vi ska veta långt ifrån allt i förväg och livet vill ge oss så många överraskningar! Både tråkiga och roliga.

............................................................................................................................................. Kan jag själv påverka det som kommer fram?
Ja, naturligtvis! Några papperslappar på ett bord bestämmer inte över ditt liv, de visar bara vart du är på väg. Om du tycker det låter bra, så kör på. Om inte, kan korten visa vad du behöver förändra. Sedan är det upp till dig att ta ansvar för att leva lycklig!

............................................................................................................................................. Tänk om du ser något hemskt...

Jag tittar inte efter död och olycka! Vissa saker har man inte med att göra i förväg, däremot skönmålar jag inget. Svårigheter är till för att övervinnas. Och nej, jag ser inget som jag inte kan berätta om!

.............................................................................................................................................


 Kan man verkligen ta betalt för "gåvan"?

Det är inte medialiteten i sig jag tar betalt för. Det är min tid och arbetsinsats jag värdesätter.

.............................................................................................................................................


 Om jag vill ha bevis på vad du kan då?

 Jag sysslar inte med bevisföring! Jag kan naturligtvis inte se ALLT! Det som är "bevis" för mig kanske inte är det för dig. Jag har mitt arbetssätt, bedöm mig gärna utifrån vad du får ut av det i slutändan, hellre än att söka "bevis".

............................................................................................................................................. Kan man fråga om vad som helst?

Jodå, både stort och smått. Men allt får man inte svar på. Tex svarar jag inte på frågor om döden. Inte heller om otrohet, där är det bättre att gå in och titta på var i relationen det brister. Inte heller går vi in och rotar i andra människors liv, där har vi inte att göra!

.............................................................................................................................................

 

 Om jag vill vara anonym?

När du beställer tid hos mig, vill jag ha ett telefonnummer där jag kan nå dig under dagen. Det är för mig en självklarhet, jag måste kunna avboka om något händer och dessutom har du ju själv ett ekonomiskt åtagande. Vart vänder jag mig, om du beställer tid och inte dyker upp?
Detta är en del av mitt yrkesliv och inte en rolig liten hobby. Dessutom har jag tystnadsplikt på vem som kommer!


............................................................................................................................................. Men om du använder mitt telefonnummer för att ta reda på saker om mig?

Dels ägnar jag mig inte åt detektivarbete, det har jag varken tid eller lust med, dels vill jag inget veta i förväg, det försvårar bara mitt jobb. Om man är SÅ misstänksam, kan man ju alltid ringa anonymt till en spålinje istället, eller lägga sina pengar på annat.
Kom till mig utan förutfattade meningar och bilda dig en uppfattning på plats.

............................................................................................................................................. Måste JAG svara på tarottolkarens frågor?

Om du kommer till mig får du räkna med att jag ställer frågor ibland. Det är inte för att snoka, utan för att du ska få ut så mycket som möjligt av sessionen och därmed valuta för dina pengar.
Du kanske ställer frågan: Vad ska jag jobba med? Räkna inte med att få ett enkelt svar serverat, däremot kommer du att få frågan:
Vad vill du själv? Vilka drömmar har du? Vad tycker du är roligt?
Sedan kan vi titta på vad som hindrar dig och vilka möjligheter som finns.
Ditt liv=Ditt ansvar & dina val.

............................................................................................................................................. Får man berätta vad som sagts, eller för det otur med sig?

Gammalt skrock!!! Naturligtvis får du berätta vad som helst för vem du vill, utan att det påverkar dina val och möjligheter.

.............................................................................................................................................

 

 Kan man spå sig hur ofta som helst?

Jag kan inte bestämma över dig, men till mig får man komma HÖGST en gång i halvåret.

Ta väl hand om dig under tiden.

Copyright 2021 Anja Giermann
Senast uppdaterad
2024-04-11 15:25